Jom Klik

Mari kita Qurban

Daddy.... Mummy... Harraz....

Daddy.... Mummy... Harraz....

Monday, January 7, 2013

Kering.... kering... kering....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua...


Walaupun agak sibuk dengan tugas di pejabat dan mesyuarat yang AmiRini ada... tetapi untuk pembaca tegar blog ini... AmiRini cuba juga mengeluarkan juga satu entri ayat bodek ni


Kering.... Ya... itu yang AmiRini hadapi.. Bukan kering air seperti penduduk sekitar KL yang terlibat tentang catuan air... tapi AmiRini kekeringan idea untuk tulis entri... Mungkin AmiRini tengah sibuk membuat persiapan bagi mesyuarat petang ni alasan mesti mau baik.....

Tapi AmiRini nak berkongsi kelateh Harraz kat pembaca semua sebab Entri ni... Untuk pengetahuan anda semua...Video ni diambil semasa AmiRini outing dengan family...

 

P/S: Kalau anda semua suka.. AmiRini harap anda semua boleh like di LINK ini

Semoga anda semua terhibur...

Assalamualaikum...

27 comments:

  1. Dah kenapa si kecikk tuu.Hahaha.
    Boleh plak dia tertido time bawak kete.COMEL anak mu ni amir!

    ReplyDelete
  2. okeyla tajuk entry kering2 tu da dikira idea..hahaa

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..dah kenapa sampai tertidur tu??hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Xhahu la... Dh dkt 1 pusingan... Tetiba je harraz sleepy

      Delete
  4. ya Allah, mengantuk sgt??? kecian dia... tersengguk2.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg AmiRini dn wife happy... Keletah harraz sungguh menghiburkan

      Delete
  5. kalau mengantuk,stop tepi jalan dulu..hihi

    ReplyDelete
  6. bila kering idea...tension kan..kan
    seronoknya naik kete besar tuh harraz.....

    ReplyDelete
  7. uishhh bahaya pemandu ni....hehehe

    ReplyDelete
  8. Jangan tido sambil memandu hehe.

    ReplyDelete
  9. ngantuk tahap melampau ni api hati mau main lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... Mmg mau main lagi... Tp mummy dh x kasi.... Hehe

      Delete
  10. Replies
    1. Comel kan... Daddy dia pun mcm ni gak dulu... comey...
      tq

      Delete
  11. alolololo....memang penat betul tuuu... hoho.. comey! tp bukan macam daddy dia...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penat daddy dia.. kawal stering... hahaha...

      Delete
  12. Bila nak update crita baru ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Disini

back to top

busuk