Jom Klik

Mari kita Qurban

Daddy.... Mummy... Harraz....

Daddy.... Mummy... Harraz....

Tuesday, August 7, 2012

Izzudin Izrini & Izz Zharfan Harraz - Part 3

Assalamualaikum Semua....

Hari ini aku nk sambung my last family member.... Izz Zharfan Harraz Bin Amir Hafiz Izzudin....


Izz Zharfan Harraz Bin Amir Hafiz Izzudin
Alhamdulliah... Segala puji - pujian bagi ALLAH pencipta sekalian alam diatas kurniaan dan anugerah maha hebat ini.... 

Serba sedikit tentang my son ni... Nama timbangan (short name) dia ialah Harraz... Beliau dilahirkan pada 17 October 2010 pada jam 9.45 am di Hospital Serdang... Berusia 1 tahun 9 bulan... Merupakan anak sulung kepada aku dan wife aku...( no 2 is coming soon). Ok... tu je yang aku dapat cerita... tapi sebelum mengakhiri nukilan aku ni... korang layan gambar anak aku ni... 


Budak botak yang tembam

Harraz belajar duduk....

with new baju tidur....


Ok... cukup la ye... Insya ALLAH aku akan tambah lagi gambar Harraz ni....
So kita jumpa di next post ya...

Assalamualaikum....

6 comments:

  1. rindu kat budak bam-bam ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehehe... samela... kita pun rindu kat yayaz....

      Delete
  2. askm. tahniah diaugerahkanNya anak yg comel macam ni.

    ReplyDelete
  3. W'salam.... segala puji untuk ALLAH... Terima kasih kepda tuan DH kerna sudi mengunjungi blog saya...

    ReplyDelete
  4. Eeeiii..geram tgk pipi tembam harraz!! Nnt jumpe bg aunty ta geget skit tau...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak gigit kena byar dulo.. hehehe...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Disini

back to top

busuk