Jom Klik

Mari kita Qurban

Daddy.... Mummy... Harraz....

Daddy.... Mummy... Harraz....

Monday, March 25, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Insya Allah, ini merupakan penyertaan AmiRini yang pertama untuk GA bagi tahun 2013 ini... Semoga 2013 ini membawa tuah kepada AmiRini... Amiin... GA kali ini dianjurkan oleh Mak Dara. So kepada sesiapa yang hendak join.. sila klik pada gambar dibawah yer...
Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara

Bloggers yang AmiRini tag ialah...

Hadiah telah ditaja oleh:



Semoga AmiRini menjadi orang yang bertuah tahun ini...

24 comments:

  1. semoga berjaya tau AmiRini.. Amin..

    ena pun join GA ni... http://www.ladyainaa.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  2. untung sabut ni leh timbul bang..,ehHHe, gudluck yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... harap2 boleh la untung...
      hehehe

      Delete
  3. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2... Xsabar nk tunggu keputusannya...

      Delete
  4. good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. gud luck...
    lama tak join GA macam ni...

    ReplyDelete
  6. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck to you too...

      naik sampan pun sampan la... yg ptg singgah..
      Thank you..

      Delete
  7. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #34 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  11. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #35 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Disini

back to top

busuk