Jom Klik

Mari kita Qurban

Daddy.... Mummy... Harraz....

Daddy.... Mummy... Harraz....

Tuesday, December 18, 2012

Family Get - A - Way

Assalamualaikum Semua,

Seperti yang aku janjikan dalam entry Aku insan yang kecewa  sebelum ni.

Jom layan cerita aku kenapa aku sibuk last week.

Annual Dinner - Headgear Theme
Aku dan family telah pergi ke annual trip and dinner company aku... So this year company aku telah ker Philea Resort & Spa, Ayer Keroh Melaka....
PRSM
It is 3 days 2 night trip.. So ari jumaat aku, wife and family telah berangkat ke melaka...

Aktiviti ari jumaat ialah..DSRC Carnival and BBQ(xder pic)... So korang layan gambar ni yer...

DSRC Carnival



Ari sabtu plak... aktiviti kitaorg free n easy (pagi sampai ptg) dan sebelah malam adalah acara kemuncak - Annual dinner...So kalau korang nk tahu aktiviti yg aku buat masa free and easy tu... kena stay tune yer...

Assalamualaikum...




13 comments:

  1. wahh macam2 aktiviti yang amirini join.. best betul!!! boleh merapatkan ukhwah sesama family... terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... nnt bila ainaa dh keje.. mesti dpat rasa benda yg sama...

      Delete
  2. wahhh,bestnya,bkn semua org dpt rasa tau,bersyukur selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... syukur ke hadrat ilahi...

      Delete
  3. resort ni ke yg takde line tu semua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.. mungkin sbb concept dia yg dalam hutan tu...

      Delete
  4. Replies
    1. Harraz pun suka... Tp bila dia nmpak clown... dia takut.. hehehe

      Delete
  5. hehehe...
    Cinta kami pun bermula di Melaka.. Sbb tu melaka jadi tempat yg special for us...

    ReplyDelete
  6. Wah seronoknya. Saya sudah 2 tahun tidak ada penganjuran ahli keluarga oleh syarikat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Disini

back to top

busuk